Katso Visual Comfortin valaistus täältä !

TILAAMINEN - VAIHE ASKELTA

Kaikki verhotyypit sopivat sekä tankoon että kiskoon ja mikä on sormikoukku? Olemme tehneet sen sinulle helpoksi ja koonnut kaiken yhteen paikkaan! Parasta on, että sinun ei tarvitse laskea kan... Read more

Kaikki verhotyypit sopivat sekä tankoon että kiskoon ja mikä on sormikoukku? Olemme tehneet sen sinulle helpoksi ja koonnut kaiken yhteen paikkaan! Parasta on, että sinun ei tarvitse laskea kankaan kulutusta tai tarvitsemaasi sormikoukkua. Autamme sinua kaikessa!
Sinun tarvitsee vain mitata ikkunoiden pituus ja leveys ja valita kangas! Korjaamme loput.

1. Verhotyypit

Yksittäinen
Jos haluat verhot vain yhdelle puolelle ikkunaa, kannattaa valita "yksittäinen", se on hyvä vaihtoehto, jos ikkunasi sijaitsee huoneen jonkin seinän lähellä. Vo... Read more

Yksittäinen
Jos haluat verhot vain yhdelle puolelle ikkunaa, kannattaa valita "yksittäinen", se on hyvä vaihtoehto, jos ikkunasi sijaitsee huoneen jonkin seinän lähellä. Voit myös valita "yksittäisen", jos haluat parittoman määrän verhojen pituuksia.

Pari
Jos sinulla on yksi tai useampi ikkuna, jossa haluat verhon pituuden ikkunan kummallekin puolelle, valitse "pari" eli kaksi samanmittaista verhon pituutta. Jos tilaat kuviollisen kankaan, varmistamme, että myös verhot sopivat kuvioon.

Multi
Jos sinulla on kaksi ikkunaa, jotka ovat suhteellisen lähellä toisiaan, voi myös olla hyvä idea tilata kolme verhotankoa kahden verhoparin sijasta symmetrisemmän ja harmonisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

2. Valitse leveys ja pituus

Sinun tarvitsee vain mitata pituus tangosta tai kiskosta lattiaan ja mitata sitten kiskon tai tangon pituus.
Muista, että antamasi leveys on alue, joka verhojen tulee peittää. Jos haluat v... Read more

Sinun tarvitsee vain mitata pituus tangosta tai kiskosta lattiaan ja mitata sitten kiskon tai tangon pituus.
Muista, että antamasi leveys on alue, joka verhojen tulee peittää. Jos haluat vain verhon peittämään ikkunan, syötä ikkunan mitat. Jos haluat sen sijaan peittää suuremman alueen tai koko seinän, syötä sen alueen mitat, jonka haluat verhojen peittävän.

3. Valitse haluamasi tyyli

Aalto
Aaltoverhot perustuvat tyylikkääseen muotoiluun, jossa on aaltoilevaa tekstiilia.
Hyvä asia on muistaa, että juuri ompelumenetelmä vaatii eniten tekstiiliä aaltoi... Read more

Aalto
Aaltoverhot perustuvat tyylikkääseen muotoiluun, jossa on aaltoilevaa tekstiilia.
Hyvä asia on muistaa, että juuri ompelumenetelmä vaatii eniten tekstiiliä aaltoilevan laskoksen saavuttamiseksi.
Valitsemallasi kankaalla on suuri vaikutus siihen, miltä verho tuntuu, kun ripustat sen. Esimerkiksi samettiverhot ovat helppo tapa tuoda kotiisi ylellistä ja hienostunutta tunnelmaa, kun taas pellavaverhot luovat luonnollisen ja harmonisen vaikutelman.

Ommeltu laskoksia
Ommeltu laskos on ylellisin verhomallimme, jossa laskokset ommellaan yhteen käsin. Kaikki verhomme ommeltuilla laskoksilla on vuorattu niin, että verhot laskeutuvat mahdollisimman hienosti. Ommeltuja laskoksia suositellaan vain koristeverhoiksi ja ne sopivat siksi parhaiten huoneisiin, kuten ruokasaleihin, olohuoneisiin ja toimistoihin.

Verhot sormikoukuilla

Sormikoukuilla varustetut verhot ovat sekä helppo pukea, että ne antavat yksinkertaisen ja hyvin räätälöidyn vaikutelman, joka todella antaa kankaan tulla omikseen riippumatta siitä, onko se si... Read more

Sormikoukuilla varustetut verhot ovat sekä helppo pukea, että ne antavat yksinkertaisen ja hyvin räätälöidyn vaikutelman, joka todella antaa kankaan tulla omikseen riippumatta siitä, onko se sileä vai kuviollinen.
Sormikoukkuja on saatavana useissa eri versioissa, jotka vaikuttavat siihen, kuinka monta laskosta verhot saavat ja kuinka suuren osan kiskosta verhot peittävät.
Jos haluat tiheitä taitoksia, valitse neljän sormen koukku, jos haluat vähemmän taitoksia, kahden sormen koukku. Sormikoukuilla varustetut verhot sopivat kaikkiin liukukiskoineen ja verhotangoihin, joissa on renkaat.