Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Andrew Martin Tapetit

Andrew Martin perustettiin vuonna 1978, jonka jälkeen siitä onkin tullut yksi arvostetuimmista ja uniikeimmista toimijoista sisustussuunnittelun saralla. Andrew Martin esittelee originelleja ja yksityiskohtaisia tapetteja, jotka harhauttavat leikkisästi silmää ja edistävät jännittävää tunnelmaa. Realistisiin kuviin on saatu inspiraatiota kaikkialta maailmasta ja näin se saavat katsojan hyppäämään kulttuurien sekaan sekä tekemään ajallisia ja nostalgisia matkoja menneisyyteen. Kokoelmasta löytyy romanttisia rakkauskirjeitä, luonnonhistoriallisia piirustuksia, sofistikoituneita kirjastoja ja muita jännittäviä kuvioita.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
A-Ö
(34 tuotteet)

Andrew Martin Tapetti

Tapetit Andrew Martinilta

Andrew Martin Internationalissa on omaperäinen tyyli, jota on mahdollista käyttää tehosteseinässä tai useammalla seinäpinnalla. Kaikki tapetit ovat saaneet innoituksensa eri puolilta maailmaa, ja niiden on tarkoitus herättää ihailua hämmästyttävän realistisilla kuvioillaan. Andrew Martinin töissä näkyvät paitsi vaikutteet muilta aikakausilta myös hienostunut eleganssi, joka on samanaikaisesti sekä modernia että perinteistä. Hänen luomuksensa sopivat täydellisesti sisustukseen, johon halutaan tuoda tuulahdus itämaisuutta, mutta myös englantilaisuutta ja eurooppalaisuutta. Unelmat ja fantasia sekoitettuna ajatukseen seikkailusta. Andrew Martinin kuvioinnit sisältävät kirjallisuutta, käsinkirjoitettuja rakkauskirjeitä, puupaneeleita ja postimerkkikokoelmia.

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Andrew Martin -tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.

Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.


Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Etäisyydet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard