Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Christian Lacroix Tapetit

Christian Lacroix´n design hengittää haute couturea. Muotisuunnittelija Christian Lacroix´n muotitalo perustettiin vuonna 1987, ja se on tullut tunnetuksi maailmanlaajuisesti tapettiensa, posliinin, korujen ja Prêt-à-Porter-suunnittelun kautta. Tapetit ovat uniikkeja luomuksia, jotka kertovat kaikki omaa tarinaansa. Tapetteihin on saatu inspiraatiota muun muassa Provencesta ja Haute Couture -tyylistä Pariisista. Eloisien painatuksiensa ja kuviensa kautta Christian Lacroix´n tapetit tuovat energisyyttä ja voimaa kotiin.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
  • MATERIAALI
A-Ö
(43 tuotteet)

Christian Lacroix Tapetit

Tapetit Christian Lacroix´lta

Ranskalainen Christian Lacroix alkoi piirtää historiallisia asuja ja muotikuvia jo nuorena. Aina siitä lähtien hänen luovuutensa on sijoittunut historian ja muodin välimaastoon. Lacroix´n ensimmäinen vaatekokoelma näki päivänvalon vuonna 1987, ja sen 60-luvun avantgarde-henkiset luomuksensa saivat aikaan sensaation. Useiden vaatemallistojen, hajuvesien, alusvaatetuotannon ja 60:n Ranskaan avatun putiikin jälkeen odottivat uudet haasteet. Christian Lacroix ravisteli sisustusmaailmaa sisustamalla lukuisia hotelleja. Tänä päivänä Christian Lacroix´lla on useita ylellisiä tapetteja, jotka ovat saaneet innoituksensa Haute Couturesta.  

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Christian Lacroix -tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.


Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.

Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Etäisyydet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard