Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Nina Campbell

24 Nina Campbell

Nina Campbell on yksi maailman ylistetyimmistä sisustussuunnittelijoista. Hänestä onkin tullut ylellisten kodinsisustustuotteiden kuten kankaiden, tapettien, asusteiden ja mattojen synonyymi. Campbell on tunnettu tarttuvasta charmistaan ja tyylitietoudestaan, joiden ansiosta hän onkin suosittu sekä nuorten että vanhojen asiakkaiden keskuudessa. Cambellin suunnittelemien töiden yksityiskohdat sopivat moderneihin ja perinteisiin yksityiskohtiin.

Nina Campbellin kiinnostus sisustussuunnittelua kohtaan heräsi hänen aloittaessa työskentelyn arvostetun Colefax & Fowlerin John Fowlerin alaisuudessa. Pian sen jälkeen, kun hän oli aloittanut oman yrityksensä, kaksi hänen suunnitelmaansa toteutettiin, yksi skotlantilaisessa linnassa, toinen Berkeley Squarella Lontoossa. Lopputulos oli elegantti ja koristeellinen sekä piti sisällään runsaan väripaletin. Näistä onkin muodostunut Nina Campbellin ominaispiirteitä. Merkki on samanaikaisesti ylellinen, käytännöllinen ja leikkisä. American Fashion Awards kuvaili Nina Campbellia naiseksi, jolla on ollut suurin vaikutus kansainväliseen sisustustyyliin.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
A-Ö
(24 tuotteet)

Nina Campbell -tapetit

Tapetit Nina Campbelliltä

Lontoolaistaustainen Nina Campbell yksi maailman seuratuimmista ja vaikutusvaltaisimmista henkilöistä sisustus- ja suunnittelualalla. Campbell aloitti uransa työskentelemällä kuuluisassa Sybil Colefax & John Fowlerissa Lontoossa. Hänen ylelliset tapettinsa ovat saaneet innoituksensa Italiasta, Ranskasta ja Campbellin kotimaasta Englannista, jolloin syntyy täyteläinen ja romanttinen väriskaala. Campbellin maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu sisustustyyli, josta voi aistia uuskonservatistisia vivahteita, antaa tapeteille uniikin ja hienostuneen vivahteen. Sekoitus romantiikkaa, feministisyyttä ja leikkimielisyyttä tuo kotiisi kiehtovan ja hienostuneen tunnelman.

 

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Nina Campbellin tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.


Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.


Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Mittasuhteet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard