Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Ralph Lauren Home

69 Ralph Lauren Home

Ralph Laurenin tapettimalliston avainsanoja ovat tyylikkyys ja luonne. Kokoelman signeerannut Ralph Lauren hakee jälleen painotusta klassisuudesta ja rustiikkisista malleista. Ralph Lauren Home on ylellinen tapettikokoelma huolella valittuja kankaita ja kuvioita. Tyylille on ominaista klassisen ja modernin onnistunut yhdistäminen. Ralph Laurenin tapettikokoelma tarjoaakin ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda esille, kuka olet, mistä tulet ja mihin olet matkalla.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
MATERIAALI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
  • MATERIAALI
A-Ö
(69 tuotteet)

Ralph Lauren Tapetit

Tapetit Ralph Laurenilta

Kokeilumielessä tuotetusta kokoelmasta 40 vuotta sitten alkanut tarina on nyt kasvanut maailmanlaajuiseksi. Ralph Laurenille on ollut aina luonteenomaista tuotteiden laadukkuus, uusien maailmojen luominen sekä amerikkalaisen unelman tuominen koteihin. Ralph Lauren halusi saada lifestyle-konseptillaan ihmiset elämään hyvää elämää. Vaatesuunnittelun rinnalla myös Ralph Laurenin sisustustuotteet ovat olleet kansainvälinen menestys. Kiitos siitä kuuluu autenttiselle tavoitteelle saada aikaan tuotteita, jotka ovat muotoilultaan varmoja ja käytännöllisiä mutta herättävät samalla myös tunteen ylellisyydestä ja ajattomasta luonteesta. Ikoninen suunnittelu on saanut vaikutteita Hollywoodin kulta-ajoista ja jopa Villistä Lännestä, materiaalit ovat luonnonläheisiä ja tyyli hienostunutta. 

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Ralph Lauren -tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.

Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.


Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Mittasuhteet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard