Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Sanderson

24 Sanderson

Sanderson on englantilainen hovitoimittaja, jonka Arthur Sanderson perusti vuonna 1860. Sanderson on jatkanut ylellisten ja korkealaatuisten, aikaansa sopivien tapettien suunnittelua ja valmistusta jo puolentoista vuosisadan ajan. Tapettien joukossa on muun muassa ylistettyjä kukkakuvioita, pienikuvioisia englantilaisia aiheita ja hienovaraisia, tyyliteltyjä kuvioita. Sanderson rajaa onnistuneesti tarkan brittiläisen tyylin ja päivitetyn, urbaanin tunnelman, johon se saa vaikutteita myös populäärikulttuurista.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
A-Ö
(24 tuotteet)

Sanderson Tapetit

Tapetit Sandersonilta

Arthur Sanderson perusti kansainvälisesti palkitun sisustusyrityksen vuonna 1860. Autenttisen englantilainen kokoelma kankaita, tapetteja ja petivaatteita sekä muita sisustustuotteita tarjoaa harvinaislaatuisuutta sekä klassisuutta, mutta myös innovatiivista suunnittelua. 1923 Sandersonista tuli kuninkaallinen hovitoimittaja, joka yhä tänäkin päivänä palvelee HKH Elizabeth II:ta ja sisustaa englantilaisia linnoja kankaillaan, maalauksillaan ja tapeteillaan. Vaikka Sandersonia innoittaakin perinteinen englantilainen design, se pyrkii itse olemaan värinkäytössään ja tuotantotavoissaan innovatiivinen. Näiden yhdistäminen onkin tehnyt Sandersonista modernin sisustussuunnittelun edelläkävijän. Sandersonilla on hallussaan yksi maailman suurimmista designarkistoista, joka koostuu kankaista, tapeteista ja painopalikoista aina renesanssin ajoista lähtien. Ne toimivat ainutlaatuisena innoituksena ja mallina Sandersonin suunnittelijoille. 

 

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Sanderson -tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.


Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.


Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Mittasuhteet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard