Interior Studio

Kauppa

Loader
0

Versace Home

11 Versace Home

Gianni Versace perusti Versacen Milanossa vuonna 1978. Hän on yksi 1900-luvun kunnioitetuimmista suunnittelijoista, ja Versacesta onkin muotoutunut italialaisen tyylin symboli. Versace Home tuo muotitalojen ylellisyyden ja eleganssin arkipäivän elämään - niin yksityiseen kotiisi kuin upeisiin, Versacella sisustettuihin hotelleihinkin. Versacelle taide on pääasia, ja sen tuotokset ovat saaneet vaikutteita tanssista, teatterista, maalauksista ja veistoksista. Taiteenläheisyydessään Versace on muotoilultaan ilmeikäs ja väreiltään sekä kuvioyhdistelmiltään rohkea.

Filterfilter icon
BRÄNDI (0)
KUVIO (0)
VÄRI (0)
MATERIAALI (0)
TYYLI (0)
Copyright 2021 © Brittfurn
Sortera
Copyright 2021 © Brittfurn
  • BRÄNDI
  • KUVIO
  • VÄRI
  • MATERIAALI
  • TYYLI
A-Ö
(11 tuotteet)

Versace Home Tapetit

Tapetit Versace´lta

Haastava, ainutlaatuinen, viettelevä ja elegantti, kaikkea samalla kertaa. Maailman tunnetuimman tavaramerkin korkealaatuisista tapeteista löytyy samaa charmia kuin couture-kokoelmista. Niissä ilmentyvät upeat värit, pettämätön ylellisyys ja italialainen tyyli, jota on mahdotonta matkia. Väripaletti koostuu muun muassa merensinisestä, hopeasta, kullasta ja mustasta. Uusbarokilla vivahteella rikastettu majesteettisuus, joka syntyy muun muassa aistikkaasta sametista, antaa huoneelle upean tunnelman. Tapettien yksityiskohdat, geometriset kuviot ja mystiset kukinnot luovat huoneisiin luksusta ja eleganssia.

Etkö löytänyt etsimääsi tapettia?
Koska Brittfurnin valikoima verkossa koostuu noin 10 000 tapetista, olemme luoneet erityisen tavan tarkentaa hakua ulkonäön mukaan: raidalliset, kuvioidut, damastitapetit ja ruudulliset tapetit. Lisäksi tapetteja on mahdollista hakea värin mukaan. Myös merkin valinta saattaa helpottaa valintaa. Brittfurnin suunnittelijoihin lukeutuvat muun muassa Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Lewis & Wood, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Versace, Zinc ja Zoffany.


Brittfurnin Designtapetit
Löydät ylellisestä tapettivalikoimastamme kauniita englantilaisia designtapetteja, joiden joukossa on esimerkiksi seuraavia suunnittelijoita: Andrew Martin, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefox & Fowler, Designers Guild, Farrow & Ball, Jane Churchill, Lewis & Wood, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nobilis, William Yeoward, Osborne & Little, Ralph Lauren, Sanderson, Zoffany, Romo, The Royal Collection, Zinc, Zoffany, Versace ja Nina Campbell. 
Tilaa suoraan verkosta tai tule poikkeamaan esittelytilaamme Tukholmaan osoitteeseen Sturegatan 20, jolloin voimme auttaa Sinua tapettiesi valinnassa.


Näe ja koe Versace -tapetit
Brittfurnillä on Tukholman keskustassa esittelytila, jossa voit nähdä tapetit paikan päällä. Jos Sinun ei ole mahdollista vierailla luonamme, voit myös tilata koepalan Sinua kiinnostavasta tapetista ainoastaan 5 eurolla.


Alennusportaikko ja ilmainen toimitus
Olemme ottaneet käyttöön alennusportaikon, joka koskee kaikkia designtapettejamme. Jos ostat tapetteja yli 300 eurolla, saat loppusummasta alennusta 10 prosenttia. Jos tapettiostoksesi ylittävät 500 euroa, nousee alennus 15 prosenttiin.


Värintoisto ja värin kuvaus
Koska kaikki kuvanäytöt ovat erilaisia, niiden kautta ei ole mahdollista saada täysin tarkkaa väritoistetta. Erityisesti tietyt värisävyt, kuten metallivärit kulta ja hopea, ovat vaikeita skannattavia, ja ne näyttävätkin kuvissa usein tummemmilta kuin painetussa tuotteessa. Lähikuvat on skannattu kun taas kokokuvat on kuvattu kameralla, jolloin kuviointi saattaa näyttää hieman erilaiselta. Värikuvaukset tulisi nähdä ainoastaan viitteellisinä. Nähdäksesi tarkan värisävyn suosittelemme tilaamaan tapetista koepalan.


Toimitus
Annettu toimitusaika kuvaa aikaa, joka normaalisti kuluu siihen, että tuote lähtee meiltä eteenpäin. Joskus tuote löytyy valmiina, ja toimitusaika voi olla lyhyempi. Jos tilauksissa ilmenee ruuhkaa, tuote on loppu valmistajalta tai tilaamme sen pienvalmistajalta, saattavat ilmoitetut toimitusajat hieman ylittyä. Joskus on myös niin, että koepalojen toimitus kestää kauemmin kuin varsinaisen tuotteen.


Mittasuhteet
Etäisyydet ja kuviokorkeudet ovat suhteellisia toistuvuuteen nähden. Toistuvuus tulee ottaa huomioon tapettia asennettaessa ja tilattavaa määrää arvioitaessa. Voit lukea lisää tapettilaskurista.

 

 

 

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard