Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Andrew Martin

ANDREW MARTIN TAPETTI STUDIO, NEUTRAL

AMW2301-03

532€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero AMW2301-03
Brand Andrew Martin
Leveys 68 cm
Pituus 1000 cm
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Museum Tämän kokoelman inspiraationa ovat olleet museonäyttelyt. Tapeteissa nähdään antiikkisia valokuvia, lautasia ja maalauksia. Huone saa kosketuksen historiaa. Tapetti Studio   Nykyaikainen valokuvatapetti, joka esittää muotokuvia ja arkkitehtuurisia muodostelmia tekstuurisella taustalla. Upea tehosteseinään, käytävään ja portaikkoon. Tämä kokonaisuus rakentuu kolmesta tapettirullasta antaen näin maksimaalisen ja toistuvan vaihtelun. Huomioithan, että tuotepaketti koostuu kolmesta tapettirullasta.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard