Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Cole & Son

COLE & SON TAPETTI CRANLEY, 21

88/5021

141€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 88/5021
Brand Cole & Son
Kokoelma Archive Traditional
Materiaali Non woven
Leveys 53 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 53 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Archive Traditional Vuonna 1873 John Perry aloitti tapettien suunnittelun ja työstämisen. Hän oli innokas puisten painomuottien keräilijä. Hän onnistui jopa tekemään vanhoista kädentaidoista, jotka olivat katoamassa, jälleen ajankohtaisia ja moderneja. Perryn yritys otti Cole & Sonin haltuunsa vuonna 1941, mikä edesauttoi säilyttämään arkistoissa arvokkaita historiallisia tapetteja sekä painomuotteja aina 1700-luvun alusta saakka. Näin on kyetty säilyttämään sitä antiikkista designia, jota löytyy tästä kokoelmasta. Archive Traditional pitää sisällään 12 tapettityyliä ja yhdistelmää, jotka pohjautuvat aiheisiin, jotka ovat joko hyvin tunnettuja tai toisaalta sellaisia, joita ei ole esitetty vuosikymmeniin.  

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard