Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Nina Campbell

NINA CAMPBELL TAPETTI MONTACUTE, 01

NCW4060-01

125€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero NCW4060-01
Brand Nina Campbell
Kokoelma MONTACUTE
Leveys 52 cm
Pituus 1000 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 61 cm
Kohdistus Half Drop
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Montacute Upeista britti- ja skottikodeista ja puutarhoista löytyvä loisteliaisuus on toiminut kokoelman innoittajana. Montacute House, jonka mukaan kokoelma on nimettyon värikäs koti Somersetissä, Englannissa. Monet aiheista on siirretty suoraan myös kankaisiin, joita on osana Montacute Fabric Collectionia. Tapetti Montacute Täysialainen lehti- ja kukkakuvio luonnollisissa väreissä. An Elizabethan style floral given a contemporary treatment."

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard