Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Nina Campbell

NINA CAMPBELL TAPETTI MONTROSE, 03

NCW4156-03

121€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero NCW4156-03
Brand Nina Campbell
Kokoelma ROSSLYN
Leveys 52 cm
Pituus 1000 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 61 cm
Kohdistus Straight
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Rosslyn Tässä tapettikokoelmassa Nina Campbell kunnioittaa skotlantilaisia perimäänsä kuvaamalla romanttisia ylänköjä. Campbellin tyypillinen väripaletti koostuu turkoosista, norsunluusta, hopeasta, kullasta, mustasta ja ruskeanharmaasta. Ne kaikki löytyvät Rosslyn-kokoelmasta yhdessä uusien sävyjen kuten rubiinin, magentan ja hieman valoisampien sävyjen, roosan ja vaaleansinisen, kanssa. Tapetti Montrose Suuri ja täyteläinen damastikuviointi, joka on reunustettu kultauksella.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard