Kauppa

Interior Studio

X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
Nobilis

NOBILIS TAPETTI CANAGES, 53

MNT---53

216€ / rulla
184€ / rulla

Hinta  
Alennus  
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero MNT---53
Valmistaja Nobilis
Leveys 70 cm
Pituus 1000 cm
Pattern repeat Vertical 16 / Horizontal 17,5 cm
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Tapettikokoelma Rue Montorgueil

 

Tapettikokoelma jäljittelee suuria klassikoita: raitoja, ruokopunosta, ruutuja ja kääröjä. Todellinen tehopakkaus kuoseja!

Kolme raita-aihetta: leveä raita, jota on varjostettu hopealla, kullalla tai helmiäisellä, todella leveä raita valkoisella, hopeisella, pellavaisella tai värillisellä kivitaustalla sekä värikäs raita vahvalla, valoisalla liituviimeistelyllä.

Ruokopunostapetteja on saatavana mattana tai hienostuneen kirjavalla värjäyksellä. 3D-perspektiivistä kuvattu pitkän mallinen design on toteutettu kultaisin, mustin tai mattapintaisin varjostuksin.

Lisäksi klassinen ja ajaton ruututapetti koristeellisella viimeistelyllä punaisen, harmaan ja valkoisen sävyissä sekä 50-luvusta muistuttava pitsitapetti, jonka kontrastiväreinä keltainen ja musta tai musta ja valkoinen. Saatavana 70 cm leveänä toteutuksena.  

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta? Ota meihin yhteyttä

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard