Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Sanderson

SANDERSON TAPETTI PRETTY PONIES, PINK/VANILLA

214037

68€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 214037
Brand Sanderson
Kokoelma Abracazoo - Wallpapers
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 45,7 cm
Kohdistus Tasakohdistus
GSM 140
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Abracazoo Astu sisään merirosvojen toivomusmaailmaan "Treasure Maps" ja "Fairy Castlen" satumaahan tai opettele leikin kautta hauskassa mutta opettavaisessa "Alphabet Zoosssa". Ensimmäisen Little Sanderson Collectionin osan, Abracazoon, aiheet esittävät lasten mielikuvitusmaailmaa kauniilla tavalla. Kokoelma vaihtelee teemoiltaan klassisista hieman oudompiin, nykyaikaisiin kuvitelmiin. Valitse eläimellinen "Dogs in Clogs" tai vanhanajan "Two by Two". Kokoelman design käsittää myös jo aikaiseen kouluikään ehtineille sopivia tapetteja, jotka ottavat huomioon nykyajan pelit ja leikit. Sandersonin stailistit ovat luoneet mielikuvituksellisen ja leikkisän maailman, joka on täynnä taikaa. Kokoelma koostuu 11 tapetista, jotka on kaikki painettu Englannissa. Tapetti Pretty Ponies Kirmaavien ponien siluetit esitettyinä Posy Floral -designin kera muodostavat uniikin tapetin, joka sopii kaikille poneja rakastaville, nuorille tai sydämestään nuorille. 

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard