Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Morris & Co

MORRIS & CO TAPETTI BIRD & POMEGRANATE, TURQUOISE/CORAL

216820

122€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 216820
Brand William Morris Tapetit
Kokoelma Archive II Wallpapers
Suunnittelija John Henry Dearle
Materiaali Paperi
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 61 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Päivättynä vuodelle 1926 Bird & Pomegranate on yksi viimeisimmistä Morris & co:n leimasinpainetuista designeista. Vaikkakin tapetin suunnittelija on määrittelemätön, sitä pidetään Henry Dearlen työnä ja sen inspiraationa paljon aiemmin julkaistua Fruit-tapettia. Bird & Pomegranate -tapettia on saatavilla neljässä eri värisävyssä, joista yhdessä on vaikuttava metallivivahteinen pohja. Upea design kuvastaa lintuja granaattiomenien ja lehvästöjen keskellä.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard