Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Morris & Co

MORRIS & CO TAPETTI BRER RABBIT, CHURCH RED/BISCUIT

210410

114€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 210410
Brand William Morris Tapetit
Kokoelma Morris Wallpaper Compendium I & II
Suunnittelija William Morris
Materiaali Paperi
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 40,6 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Brer Rabbit, joka tunnetaan myös nimellä Brother Rabbit, sai innoituksensa 1600-luvun silkkikankankaasta, ja se tuotiinkin ensin kangastuotantoon vuonna 1882. Kangas nimettiin Uncle Remuksen suosittujen lastenkirjojen mukaan. (Suomessa kirjojen hahmo tunnetaan nimellä Jänis Vemmelsääri.) Tapetti muokattiin alkuperäisestä kangasversiosta ,ja sitä on saatavilla värisävyissä, jotka sopivat hyvin yhteen uusien tekstiilien kanssa.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard