Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Morris & Co

MORRIS & CO TAPETTI FRUIT W/P, LIMESTONE/ARTICHOKE

216840

122€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 216840
Brand William Morris Tapetit
Kokoelma Archive Wallpapers
Suunnittelija William Morris
Materiaali Paperi
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 54 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Vuonna 1864 tuotantoon tullut Fruit, joka tunnettiin aiemmin nimellä Pomegranate, on yksi Morrisin varhaisimmista tapeteista. Samanlaisia kuviointeja hedelmistä ja lehvästöistä käytettiin South Kensington Museumin Green Dining Roomissa (ja myöhemmin Victoria and Albert Museumissa), jonka Morris & co:n sisustajat saivat tehtäväkseen koristaa vuonna 1866. Uuden tuotannon myötä Fruit on saanut alkuperäisten sävyjen rinnalle myös modernimman, kiillettä sisältävän musteen, jolla saavutetaan metallisävytteinen viimeistely.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard