Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Morris & Co

MORRIS & CO TAPETTI LARKSPUR, MANILLA/OLDROSE

212557

118€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 212557
Valmistaja William Morris Tapetit
Kokoelma Archive II Wallpapers
Suunnittelija William Morris
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 45,7 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Materiaali Paperi
Liimattava Liima tapettiin
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Vuonna 1875 William Morris teki tuoreen version aluperin vuonna 1872 julkaistusta, yksinkertaisesta Larkspur-designista. Rikkaampien värien ja suuremman syvyysvaikutelman luomiseksi paperille vaadittiin 12 eri puuleimasinta. Uudesta versiosta tuli samantien menestys, ja tänä päivänä sitä on saatavilla useissa eri värisävyissä, joiden innoittajana on toiminut Morrisille tyypillinen väripaletti. Kuin virran vieminä kaareilevine kukkine ja lehtineen Larkspur on yksi Morrisin suloisimmista ja viehättävimmistä designeista.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard