Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Morris & Co

MORRIS & CO TAPETTI ROSEHIP, LINEN

214709

90€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 214709
Valmistaja William Morris Tapetit
Kokoelma Archive III Wallpapers
Suunnittelija William De Morgan
Leveys 52 cm
Pituus 1000 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 17,3 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Materiaali Paperi
Liimattava Liima tapettiin
Paino (g/neliömetri) 150
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Samannimisen kankaan kanssa yhteensopiva Rosehip on saanut innoituksensa keraamisista tiilidesigneista, jotka ovat Morrisin ja William De Morganin käsialaa. De Morgan työskenteli yhdessä Morrisin kanssa tiili- ja lasisuunnittelun parissa, ennen kuin perusti oman keramiikkapajansa. Useissa De Morganin varhaisissa töissä näkyy Morrisin vahva vaikutus - sekä itse kuva-aiheissa että siinä, millaisia periaatteita kuvien teossa käytettiin. Tässä tapetissa kauniit kuviot esitetään muodostelmassa tavalla, joka synnyttää vaikutelman leimasimella painetusta, tiilimäisesti pinotusta kuvasta. Tapettia on saatavilla seitsemässä eri värisävyssä, ja ilmettä voi täydentää pellavalle/viskoosille painetuilla kankailla, joita on saatavana kuudessa eri sävyssä.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard