X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Zinc

Tapetti ZINC LUX , SILVERGREY

ZW101-06

114€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero ZW101-06
Valmistaja Zinc
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Pattern repeat 26 cm
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Tapettikokoelma Glamorama

Tämä henkeäsalpaava, uusi kokoelma käsittää kymmenen erillistä tapettia, joihin lukeutuu jäljennöksiä sagriinista, mosaiikista ja antiikkisista valoksista painettuina eleganteille, luonollisille pohjille. Rohkeat tapetit on painettu joko tasapintaisina tai tekstuurimaisina, ja niistä löytyy Zincin tyylille ominaista epäsymmetrisyyttä, hammaskuviointia ja vaikuttava siksak-kuvio. Aistilliset kurvit Mr. C:ssä vahvistavat Zincin paikan glamourilla 1970-luvulla. Metallisuus ja design, joka esittää hämmästyttäviä, uusia sävyjä ja muotoja, lisäävät jännittävän uuden ulottuvuuden Zincin brändiin. Tapetit sopivat myös hyvin yhteen merkin kankaiden kanssa.   

 

Tapetti Lux

Puupainon tyylillä toteutettu hammaskuvio. Osassa käytetty metallisia sävyjä, jotka leikkivät valon kanssa ja korostavat designia. 

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta? Ota meihin yhteyttä

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard