Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Zoffany

ZOFFANY TAPETTI PHOEBE, PEONY/LEAF

311359

337€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 311359
Valmistaja Zoffany
Kokoelma Woodville Papers
Leveys 68,6 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 78,5 cm
Kohdistus Puolittainen vuorokohdistus
Materiaali Paperi
Liimattava Liima tapettiin
Paino (g/neliömetri) 147
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Tapettikokoelma Woodville  Kokoelma Woodville koostuu uskomattoman kauniista kukkatapeteista, jotka osoittavat kiitoksen menestyksestään klassisille käsityötaidoille. Kokoelma ilmentää Zoffany Design Studion pettämätöntä tyylitajua, jonka avulla kaksi nykyaikaista artistia on luonut yhdeksän uniikkia tapettia. Kokoelma perustuu perinteisiin kädentaitoihin, mutta sen tapetit painetaan käyttämällä nykyaikaista painotekniikkaa, joka kutsuu taiteilijat luomaan innovatiivisia designeja ja antaa koko kokoelmalle nykyaikaisen olemuksen. Woodville tuo huoneeseen hienostuneen ja romanttisen tunnelman, joka sopii täydellisesti niin maalais- kuin kaupunkiasuntoonkin.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard