X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Zoffany

ZOFFANY TAPETTI WOODVILLE, SILVER

311347

122€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 311347
Valmistaja Zoffany
Leveys 68,6 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 91,4 cm
Kohdistus Puolittainen vuorokohdistus
Materiaali Paperi
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa

Kuvaus

Tapettikokoelma Woodville 

Kokoelma Woodville koostuu uskomattoman kauniista kukkatapeteista, jotka osoittavat kiitoksen menestyksestään klassisille käsityötaidoille. Kokoelma ilmentää Zoffany Design Studion pettämätöntä tyylitajua, jonka avulla kaksi nykyaikaista artistia on luonut yhdeksän uniikkia tapettia. Kokoelma perustuu perinteisiin kädentaitoihin, mutta sen tapetit painetaan käyttämällä nykyaikaista painotekniikkaa, joka kutsuu taiteilijat luomaan innovatiivisia designeja ja antaa koko kokoelmalle nykyaikaisen olemuksen. Woodville tuo huoneeseen hienostuneen ja romanttisen tunnelman, joka sopii täydellisesti niin maalais- kuin kaupunkiasuntoonkin.

 

 

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta? Ota meihin yhteyttä

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard