Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Zoffany

ZOFFANY TAPETTI CRIVELLI, CREAM

ZCDW02002

143€ / rulla
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero ZCDW02002
Valmistaja Zoffany
Kokoelma Classic Damask Wallpapers
Leveys 52 cm
Pituus 1005 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 52 cm
Kohdistus Tasakohdistus
Materiaali Paperi
Liimattava Liima tapettiin
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tapettikokoelma Classic Damask Zoffanyn tunnetuin ja rakastetuin kokoelma, jota oli aiemmin saatavana vain käsinpainettuna tapettina. Classic Damask herättää vanhat kokoelmat eloon. "Oak Garden", "Pomegranate" ja "Long Gallery" tulevat alkujaan kokoelmasta "Temple Newsam", joka on Zoffanyn ensimmäinen kokoelma. Kyseinen kokoelma sai nimensä Tudor Housen mukaan, joka oli Thomas Lord Darcyn 1500-luvun koti. 1980-luvulla Zoffanylla saatiin ajatus tuottaa uudelleen joitakin ensimmäisistä kuvioinneista - ja tuloksen näette tässä.

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard