Interior Studio

Kauppa

Loader
0
Zoffany

ZOFFANY TAPETTI VERDURE, TAPESTRY GREEN

310431

190€ / metri
Hinta > 200 -10%
Alennus > 500 -15%
Yhteensä
Määrä

Tuotevariantteja:

Tuotetiedot

Tuotenumero 310431
Brand Zoffany
Kokoelma Arden Wallpapers by Melissa White
Leveys 137 cm
Pituus 122 cm
Kuvion Toistuvuus (Vertikaalinen) 122 cm
Kohdistus Tasakohdistus
GSM 234
Toimitusaika 1 - 3 viikkoa
Non-stock item Kyllä
Brexit Delays may occur due to Brexit.

Kuvaus

Tämä design pohjautuu 1600-luvun lopun kangaspainantaan. Suosionsa huipulla näitä kuvioituja pellavakankaita naulattiin seinille, niin että ne peittivät huoneen aina lattiasta kattoon. Hajoavaisen rakenteensa vuoksi vain todella harvat niistä ovat säilyneet. Kankaiden aiheet käsittelivät uskonnollisia teemoja, metsästystä sekä maalauksellisia maisemia kuten tätä rehevää maisemaa kirkkoineen ja vesiputouksineen. Verdure on painettu digitaalisesti 137 cm leveälle tapetille, jotta sen design tulisi esille kokonaisuudessaan. Kuviota on saatavana myös Arden Fabric -kokoelmasta 100 % pellavakankaalle painettuna. 

Värisävyt saattavat näyttää hieman erilaisilta eri tietokonenäytöillä, ja siksi emme pystykään takaamaan, että tuotteen todellinen sävy vastaisi täysin kuvassa näkyvää sävyä. Tämän vuoksi suosittelemmekin Sinua tilaamaan koepalan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Tapettimme ja kankaamme tuotetaan ja painetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella. Tämän jälkeen tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle. Kun haluat tilata jostain tuotteesta lisää samaa värisävyä, tarkista vielä varmuudeksi meiltä, että Sinulla on edellisen tilauksesi kanssa yhtenevä värikoodi. Lue lisää Ostoehdoista.

Ostoskorin

Loppusumma alennuksen jälkeen0€

Kassalle
Läs produktinfo Lägg i moodboard